nieuws

Dag van de Bouw

Geen categorie

Op zaterdag 6 juni vindt de vierde Dag van de Bouw plaats. Dit jaar heeft de Dag als thema Duurzaamheid. De landelijke aftrap vindt plaats in regio Oost van Bouwend Nederland, in Bronckhorst. Tijdens dit jaarlijkse evenement kan iedereen die het wil een kijkje achter de schermen nemen van een bouwproject.

De Dag van de Bouw is een initiatief van Bouwend Nederland en de 5.000 aangesloten lidbedrijven. Tijdens de Dag van de Bouw kan iedereen een kijkje in de keuken nemen bij de 240 opengestelde bouwprojecten in Nederland. De bouwbedrijven verzorgen rondleidingen, toelichtingen en presentaties en maken het vernieuwende bouwproces en het uitgesproken vakmanschap duidelijk.

Kijk voor meer informatie en voor deelnemende bouwlocaties op www.dagvandebouw.nl

Reageer op dit artikel