nieuws

Amsterdam: Stad op wieltjes

Geen categorie

ARCAM organiseert op zondag 28 juni in samenwerking met de BNA Kring Amsterdam-Kennemerland, de manifestatie Stad op Wieltjes. Centraal staan de Amsterdamse openbare ruimte en alles wat daar overheen rijdt en rolt.

Tegen de achtergrond van de expositie Stad op Wieltjes, die sinds 6 juni bij ARCAM te zien is, zijn op 28 juni demonstraties en workshops van bmx-ers en andere wielkunstenaars te bewonderen. Ook zijn er korte presentaties door landschapsarchitecten, openbare ruimte-experts van de Dienst Ruimtelijke Ordening en ontwerpers die een speciale relatie hebben met het thema.

De omgeving van het Oosterdok is op verschillende soorten wieltjes te verkennen. De bij deze rondleidingen behorende routekaart bevat informatie over de architectuur en het plaveisel op de route.

www.arcam.nl

Reageer op dit artikel