nieuws

Personalia – Nieuwe directeur Dutch Design Week Eindhoven

Geen categorie

Hans Robertus volgt John Lippinkhof op als directeur van de Dutch Design Week (DDW) in Eindhoven. Hij vervult deze functie naast zijn rol als Senior Director Research, Development and Innovation bij Philips Design. Robertus zal zich vooral richten op de toegevoegde economische waarde van de DDW voor de Nederlandse designindustrie.

Personalia – Nieuwe directeur Dutch Design Week Eindhoven

Zo wil hij banden tussen verschillende partijen in de ontwerpwereld opbouwen en onderhouden om Dutch Design naar een hoger niveau te tillen en goodwill op te bouwen voor dit Nederlandse exportproduct. Samen met ‘operational manager’ Ellen Rass vormt hij het management van de DDW die dit jaar plaatsvindt van 17 tot en met 25 oktober. 

Robertus (1952) werkte na zijn afstuderen aan de Academie voor Industrieel Ontwerpen in Eindhoven eerst bij een klein ontwerpadviesbureau, tot hij in 1990 bij Philips Design terechtkwam.

www.dutchdesignweek.nl

Reageer op dit artikel