nieuws

Personalia – Bohemen verbreedt directie

Geen categorie

Bohemen heeft twee nieuwe directieleden: Pieter Vandeginste en Marc van der Sluijs. Vanaf medio mei is Pieter Vandeginste directeur ontwikkeling. Marc van der Sluijs treedt medio augustus toe in de functie van adjunct-directeur gebiedsontwikkeling.

Personalia – Bohemen verbreedt directie

Vandeginste krijgt de dagelijkse leiding bij de ontwikkeling van concrete projecten vanaf het Voorlopig Ontwerp tot en met de realisatie voor zowel de woningbouw als winkelfuncties. De afgelopen negen jaar is hij als vastgoedontwikkelaar werkzaam geweest bij Provast. 

Van der Sluijs, nu nog werkzaam als gebiedsontwikkelaar bij Proper-Stok, richt zich in zijn nieuwe functie primair op integrale gebiedsontwikkeling.

De directie van Bohemen bestaat verder uit algemeen directeur Stan Roestenberg en adjunct-directeur planontwikkeling Alec van der Voort. Voorbeelden van projecten zijn Sijtwende in Voorburg, W4 in de Leidse regio, de omlegging van de A9 te Badhoevedorp en de herontwikkeling van het huidige tracé van de N201 te Aalsmeer.

Reageer op dit artikel