nieuws

Opsporing verzocht

Geen categorie

TNO is voor de prijsvraag ‘The transformation of Health Care’ op zoek naar een van de vijf genomineerden die een ontwerp maakten voor een ziekenhuisterrein in Oost-Europa. Het ontwerp stond model voor vergelijkbare locaties uit deze regio, waar de huidige ziekenhuizen verouderd zijn en nood is aan nieuwe vormen van gezondheidszorg. De deelnemers kregen de vrijheid om innovatieve zorgsystemen en stedelijke functies te integreren in hun plannen.

Opsporing verzocht

Inzendingen kwamen binnen vanuit de hele wereld. Vijf inzendingen werden genomineerd voor de prijzen van in totaal 25.000 euro die op 26 mei worden uitgereikt in de Doelen in Rotterdam. Na het openen van de vijf  naamenveloppen om de identiteit van de genomineerden bekend te  maken, bleek echter dat één ervan ontbreekt. De envelop waarin het  ontwerp is verstuurd bevat geen enkele aanwijzing wie het ontwerp heeft  gemaakt. De identiteit van de vijfde genomineerde is nog niet  achterhaald. TNO hoopt dat de inzender zich zal melden naar aanleiding van dit bericht.

De genomineerden zijn 
• Vital Village (Kirsti Siven & Asko Takala, Finland)
• MosaiCity (Marie Perin, Engeland)
• Inside-Out (Paulien Bremmer & Jarrik Ouburg, Nederland)
• Hospitotality (Dana Ponec, Nederland)
• Brave New World (onbekend)

Vital Village.jpg    MosaiCity.jpg
Vital Village                                                MosaiCity 

De jury bestond onder meer uit Liesbeth van der Pol, Marlies Rohmer en Janny Rodermond.

www.tno.nl/congreszorgenbouw

Inside=Out.jpg    hospitotality.jpg
Inside-Out                                                  Hospitotality

Reageer op dit artikel