nieuws

Nominaties Willem Diehlprijs 2009

Geen categorie

Architectuurcentrum CASA en Stichting Binnenstadsmanagement Arnhem (SBA) organiseren dit jaar de tweede editie van de Willem Diehlprijs. Deze tweejaarlijkse architectuurprijs voor het beste restauratie- of renovatieproject in de binnenstad is in het leven geroepen om een zorgvuldige omgang met het gebouwde erfgoed te stimuleren.

Voor deze editie zijn acht projecten genomineerd die een restauratie of renovatie hebben ondergaan in de jaren 2007 en 2008. De kanshebbers zijn Humanoid, Coming Soon, Art of Camouflage, Rijnstraat 56-59, Wonen boven winkels aan de Roggestraat, het Gemeentehuis, de Rabobank aan het Willemsplein en Luxor Live. 

 
Luxor Live

Op 12 mei wordt de winnaar bekend gemaakt. 

Naast de vakjuryprijs is er ook een publieksprijs. 
Stemmen kan via  www.casa-arnhem.nl 

www.casa-arnhem.nl
www.sbarnhem.nl

Illustraties: Jan de Vries, DAPh

Reageer op dit artikel