nieuws

Interieur – Kleurrijk staal

Geen categorie

De meubelen van Harvink zijn herkenbaar aan het in het oog springende metalen frame en de eigentijdse, soms eigenzinnige, vormgeving.

Podium-B3-vz_hr.jpg    

Podium_hallingdale.jpg

Nieuwe ontwerpen in de collectie zijn de bank Podium, die bedoeld is om in ver­schil­lende stoffen en/of kleuren te stofferen. Dat kan op een ingetogen wijze in ton-sûr-ton of in gewaagde contrasten. De horizontale ‘streep’ geeft de lage rug een subtiel accent. Harvink levert ook een bijpassende, multi­func­tionele hocker.

Hebbes_vz.jpg

Fauteuil Hebbes is een uitnodigende fauteuil met extra brede zit. Zowel de zit als rug zijn met ‘blokken’ gestoffeerd, de rugleuning is van achteren normaal. 

Zet-2x-hr.jpg

Het leuke bijzettafeltje Zet dankt haar naam aan het Z-vormige frame. Het meubel vindt overal een plek: aan of over de bank, vrij in de ruimte of tegen de wand. Het blad is van zwart gehard glas, aan de bovenzijde geëtst en gesatineerd voor een matte uitstraling. Het onderstel is van geschuurd chroom. 

De voor Harvink zo karakteristieke frameconstructie is standaard verkrijgbaar in geschuurd chroom, of in de kleuren zwart, aluminium of titaan. Harvink stoffeert met losse, afneembare hoezen, zodat deze eenvoudig te reinigen en vervangen zijn. 

www.harvink.nl

Reageer op dit artikel