nieuws

Interieur – Gemeenschappelijk zitten

Geen categorie

Voor grote groepen heeft het Italiaanse meubelmerk Myyour haar Community-set uitgebreid. Voorheen was deze geschikt voor gezelschappen van 4 personen of minder, nu is de set uitgebreid naar 6, 8 en 10 zitplaatsen.

Interieur – Gemeenschappelijk zitten

Naast de reeds bestaande kunststof stoel Mrs Rhonda en de kunststof tafel Mr Teddy levert de Nederlandse agent Zero-Z Design vanaf nu ook de nieuwe stoel Lucy en tafel Joe. De tafel is leverbaar in drie afmetingen met een hoogte van 71 cm. Het blad kan worden uitgevoerd in gesatineerd gehard glas en in Corian. De kunststof stoelen zijn leverbaar in acht kleuren matte lak en in vijf kleuren hoogglans. 

Zero Z Design-2.jpg   Zero Z Design-3.jpg

www.zero-z-design.nl 

Reageer op dit artikel