nieuws

Inschrijving LAi-prijs en Thonet Mart Stamprijs geopend

Geen categorie

De inschrijvingen voor de Lensvelt de Architect interieurprijs en de Thonet Mart Stamprijs zijn weer gestart. Voor 28 augustus kunnen interieurprojecten en stoelontwerpen worden ingezonden en meedingen naar deze prestigieuze prijzen. De prijsuitreiking vindt plaats op donderdag 26 november in de Schiecentrale te Rotterdam.

Inschrijving LAi-prijs en Thonet Mart Stamprijs geopend

LAi-prijs
Elke ontwerper, afgestudeerd aan een erkende (interieur-)architectuur of designopleiding, kan meedingen naar de prijs door het inzenden van een of meerdere interieurprojecten. Gevraagd wordt om per project in zevenvoud een documentatie uitsluitend op A4 formaat op te sturen. Hierin dienen de aard van de opgave, het programma van eisen, de wijze van aanpak en de eventuele samenwerking met andere disciplines te zijn beschreven. In woord en beeld moet tevens een goede indruk worden gegeven van het gerealiseerde project (organisatie, materialisering, detaillering, effecten). Per project mag een documentatie van maximaal 10 pagina’s worden ingezonden. Inzendingen moeten betrekking hebben op interieurprojecten die zijn opgeleverd tussen 1 augustus 2008 en 31 juli 2009 en die in Nederland of België zijn gelegen. 

Inzendingen voor de LAi-prijs kunnen tot en met vrijdag 28 augustus (poststempel) worden opgestuurd naar: Lensvelt bv, Postbus 5627, 4801 EA Breda of Minervum 7003, 4817 ZL Breda. 

Thonet Mart Stamprijs 
De opgave betreft het maken van een ontwerp voor een stoel, voor gebruik op kantoor of in de woning. Gevraagd wordt een basisontwerp, dat geschikt is voor het maken van een prototype. De inzending moet bestaan uit een tot drie ontwerptekeningen op A3 formaat (in tweevoud) en een 3D model (in enkelvoud). Het ontwerp moet zijn gemaakt in de periode 1 september 2008 – 30 augustus 2009. De inzending blijft het geestelijk eigendom van de maker.

Inzendingen voor de Thonet Mart Stamprijs kunnen tot en met 28 augustus 2009 (poststempel) worden ingeleverd bij of opgestuurd naar: Thonet, Industrieweg 18, 4153 BW Beesd

Voor informatie over de voorwaarden tot deelname en de wijze van inzenden voor beide prijzen kan er contact worden opgenomen met: Harm Tilman, secretaris van de jury, op 070 3780406 of via h.tilman@sdu.nl

Reageer op dit artikel