nieuws

Personalia – Jaap de Koning: nieuw hoofd Witteveen+Bos-vestiging Almere

Geen categorie

De vestiging van Witteveen+Bos in Almere krijgt een nieuw hoofd. Jaap de Koning heeft per 1 april de functie overgenomen van Gerrit Kregting. Jaap de Koning is niet nieuw bij Witteveen+Bos, hij werkt er al 12 jaar.

De Koning heeft ruime ervaring op het gebied van projectmanagement en advisering over aanbesteden en contractvormen, zowel in de utiliteitsbouw als de Grond- Weg en Waterbouw. Naast zijn nieuwe rol als vestigingshoofd blijft hij leiding geven aan de groep Contracteren en aanbesteden. Ook is hij actief als spreker op seminars en als schrijver van onder andere een maandelijkse column in de Cobouw.

Vanuit de vestiging Almere wordt door circa 60 medewerkers geadviseerd op diverse vakgebieden, zoals stedelijke infrastructuur, bodem, waterbeheer, verkeer en wegen en projectmanagement. De projecten bevinden zich voornamelijk in westelijk Nederland alsmede in het buitenland.

Reageer op dit artikel