nieuws

NgispeN nu verkrijgbaar

Geen categorie

De nieuwe ontwerpen van Fabio Novembre en Richard Hutten, ondergebracht in NgispeN, het nieuwe merk van Gispen gericht op woninginterieurs, zijn nu leverbaar.

Richard Hutten is de ‘creative director’ van het NgispeN-label. Bestaande en vernieuwde ontwerpen van hem, zoals de Sexy Relaxy, de Berlage Stool en Chair en de No Sign of Design (NSOD) Chair en Table zijn in deze collectie opgenomen.

 

Oude klassiekers als Gerrit Rietvelds stoel Mondial en W.H. Gispens fauteuil 412 worden gecompleteerd door moderne ontwerpen als Slats van Bertjan Pot, de Cleanroom Chair van Ontwerpers.nu en Histograms van Fabio Novembre. Op termijn zullen nieuwe ontwerpen aan de collectie worden toegevoegd.

De collectie is verkrijgbaar bij woonmeubelzaken zoals de Frozen Fountain, Droog en de Kasstoor & Wonen 2000 in Amsterdam, Vos Interieurs in Groningen en Strand West in Utrecht. Ook webwinkel Bijzonder Mooi verkoopt NgispeN. Tevens zijn de ontwerpen bij een groot aantal museumwinkels te koop, waaronder het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum en Boijmans van Beuningen.

www.ngispen.nl

Reageer op dit artikel