nieuws

Interieur – Duurzame deurgrepen

Geen categorie

Het klassieke deurbeslagmerk Jado heeft onlangs een verjonging ondergaan: het merk heeft twee nieuwe grepen toegevoegd aan het assortiment, een klassiek model gerestyled en een nieuw ‘corporate design’ laten ontwerpen.

Elegantie en bescheiden moderniteit kenmerken de slanke deurgreep ID-9, een van de ontwerpen van het bureau Artefact. De uitdagende druppelvorm van model Loop is op verzoek verkrijgbaar in een verpersoonlijkte uitvoering, door er bijvoorbeeld een logo of kamernummer op af te laten beelden. Metropol heeft het elegante uiterlijk van een deurkruk uit de jaren twintig en is zeer geschikt in een Jugendstil-interieur, maar zorgt tevens voor een opvallend accent in een nieuwbouw. 

 
Loop (links) en Metropol (rechts)

De grepen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en voorzien van het Jatec-bevestigingssysteem, dat het mogelijk maakt eenvoudig in enkele seconden een deurgreep te bevestigen of te verwisselen, waarna deze muurvast zit. De sterke veer zorgt voor extra stevigheid. 

www.mauriksgroup.com

Reageer op dit artikel