nieuws

Interieur – Alles in een

Geen categorie

Nieuw bij Velto in de collectie is de Airspace van de Italiaanse fabrikant Prosedia. Alle varianten van deze bureaustoel zijn zo ontworpen dat de gebruiker van alle gemakken is voorzien: synchroontechniek met gewichtsregeling, anti-terugslag beveiliging, in hoogte verstelbare rugleuning, lendenondersteuning door bolling van de rugleuning, basiszithoogteverstelling én zitdiepteverstelling.

De gebruiker van Airspace kan voor de draaistoelen kiezen tussen een middelhoge en hoge rugleuning voorzien van hoofdsteun. Optioneel zijn de multifunctionele 4D T-armleggers en het aluminium gepolijst voetkruis. Zitting en rugleuning zijn geheel van netbespanning te voorzien, of van een combinatie van stof en net, of compleet gestoffeerd. Bekleding is mogelijk in de zeer slijtvaste stof Lucia, leverbaar in 6 kleuren of in zwart leer.

De Airspace-familie bestaat verder nog uit vier bezoekersstoelen. Deze zijn voorzien van een swingframe, ze zijn stapelbaar tot vier stuks, zijn verkrijgbaar met of zonder armleggers en in complete netbespanning of met bekleding in dezelfde mogelijkheden als de draaistoelen. De framekleur is standaard zwart, optioneel is zilverkleurig of verchroomd.

Nieuw bij Velto is ook de Fit. Dit opmerkelijke nieuwe ontwerp van Interstuhl houdt het midden tussen een hangmat en een trampoline. Het zit als een comfortabele lounge fauteuil en zal voor het eerst aan het publiek worden getoond op de vakbeurs 100% Design in Rotterdam. Fit is vanaf 6 april verkrijgbaar. 

www.velto.nl/prosedia
www.velto.nl 

Reageer op dit artikel