nieuws

De Nationale Tuinontwerpdag komt eraan

Geen categorie

Deze lente vindt de Nationale Tuinontwerpdag plaats. Vrijdag 17 april staan tuinarchitecten op 65 locaties in het hele land klaar om advies te geven. De dag is een initiatief van de Nederlandse Vereniging voor Tuin- en Landschapsarchitectuur (NVTL) en wordt voor de 10e keer georganiseerd.

De NVTL wil op deze dag toegankelijk zijn voor tuineigenaren en aan hen laten zien dat het inrichten van een tuin ruimtelijke en zakelijke kanten heeft. Bij verschillende bibliotheken en architectuurcentra worden lezingen gegeven door een tuinarchitect. Ook is het mogelijk om aan de hand van een plattegrond of een paar foto’s advies in te winnen.

Het wordt door de NVTL aangeraden om van tevoren voor deelname aan te melden.

www.nvtl.nl

Reageer op dit artikel