nieuws

Sociale betrokkenheid beloond

Geen categorie

Het Haagse architectenbureau CONCEPT0031 van Ergün Erkoçu heeft de ‘Bijzondere Vermelding 2008′ gekregen van de GoodPracticePrijs. Metaalconstructiebedrijf PWS won de Div GoodPracticePrijs.

De prijs stimuleert werkgevers in het midden- en kleinbedrijf om allochtone medewerkers aan te nemen. De prijs bestaat uit een bronzen kunstwerk en een jaar lang aandacht in de (vak)media. Drie BNA-bureaus waren genomineerd voor de prijs. Omdat de organisatie van de prijs aangenaam verrast was door de aanmeldingen uit de architectenbranche en onder de indruk was van de bureaus, heeft zij een nieuwe categorie in het leven geroepen: die van bijzondere vermelding. CONCEPT0031 krijgt de bijzondere vermelding vanwege de eerlijke en praktische werkwijze van het bureau.

Boudewijn Ariaansz, projectleider UWV Werkbedrijf over CONCEPT0031: “Erkoçu is op een bijzondere manier betrokken bij tal van projecten: van een stedenbouwkundig ontwerp voor het Amsterdamse Slotervaart tot het doen van onderzoek naar de problemen van hangjongeren in de Haagse Schilderwijk. Hij heeft oog voor zijn omgeving.” Erkoçu werkt bewust met medewerkers met een allochtone achtergrond en met personeel van MBO-niveau.

www.concept0031.com

Reageer op dit artikel