nieuws

Personalia – Witteveen+Bos en Inowa vormen alliantie

Geen categorie

Witteveen+Bos en het in Bandung, Indonesië gevestigde ingenieursbureau Inowa Prima Consult hebben hun jarenlange samenwerking geformaliseerd. In een alliantie wordt gezamenlijk gewerkt aan business development. Bovendien gaan de bureaus op basis van preferred partnership werken aan diverse projecten.

Personalia – Witteveen+Bos en Inowa vormen alliantie

Als gevolg van deze intensievere samenwerking zijn een aantal medewerkers van Inowa werkzaam op het kantoor van Witteveen+Bos. Omgekeerd werkt een van de seniormanagers van Witteveen+Bos mee aan de gemeenschappelijke business en human resources development op het kantoor in Bandung. 

De banden van de alliantie zullen in de loop van dit jaar strakker worden aangehaald. Onderdeel hiervan is de actieve aandeelhouderspositie van Wittenveen+Bos in Inowa Prima Consult. 

 

www.witteveenbos.nl

Reageer op dit artikel