nieuws

Personalia – Voorzitter René Scherpisse neemt afscheid van Portaal

Geen categorie

René Scherpisse heeft zijn functie als voorzitter van de Raad van Bestuur van woningcorporatie Portaal neergelegd. Het bestuur slaagde er niet in om op bestuursniveau verschillen over de uitwerking van de strategie van Portaal te overbruggen. Na zorgvuldig overleg is René Scherpisse daarom tot dit besluit gekomen.

René Scherpenisse is een bijzonder gedreven, betrokken en integer bestuurder. De Raad van Bestuur onderstreept dit. Mede dankzij Scherpenisse is Portaal op de goede weg en zal de onder zijn leiding ontwikkelde missie in de komende jaren voortgezet worden. Een interim bestuursvoorzitter zal worden aangesteld door de Raad met de opdracht om de bestuurlijke organisatie van Portaal te evalueren.

Reageer op dit artikel