nieuws

Interieur – Schijn bedriegt

Geen categorie

Blikvanger onder de nieuwe modellen in de Outdoor Collection van B en B Italia is de stoel met decoratief opengewerkte rugleuning uit de serie Crinoline.

Het ontwerp is ontstaan uit een studie van Patricia Urquiola naar driedimensionale structuren en weef- en vlechtexperimenten met riet en polyethyleen. Het polyethyleen zorgt ervoor dat de stoel buitenshuis kan worden gebruikt, terwijl door het vlechtwerk de ambachtelijke en natuurlijke uitstraling van riet wordt behouden. 

De andere stoelen uit de serie variëren in vorm, hoogte en kleur (zwart, wit of brons), maar staan allen op het bijzondere, halfronde voetstuk dat herinnert aan het historische Franse mode-accessoire waaraan de serie haar naam dankt.

www.bebitalia.com

Reageer op dit artikel