nieuws

Interieur – Mobiel systeem voor verticaal opbergen

Geen categorie

De scheidslijn tussen werken en wonen vervaagt steeds verder: steeds meer mensen werken in hun woning en bedrijven maken een leefruimte van hun kantoor. Traditionele kantoormeubelen voldoen daardoor niet langer.

Ontwerper Kirsti Järvinen vond dat er behoefte is aan een veel praktischer opbergsysteem voor brieven en documenten, dat in kleur en uitstraling past bij het moderne wonen en werken. Ze bedacht daarom de Toing, een systeem van verrijdbare units met bakken, waarin documenten en folders in A4-formaat staand kunnen worden opgeborgen en gemakkelijk te pakken zijn. 

De Toing is een slank en sierlijk verrijdbaar aluminium archief dat past in allerlei soorten woon- en werkomgevingen. Opvallend aan de vormgeving zijn de fraai gebogen vorm van de zijkanten en de verzonken handgrepen. 

Toing is leverbaar met 4 of 8 schuifladen en in verschillende kleuren. basisformaten: 83 cm hoog x 76.5 cm diep x 34.5 cm breed (4 ladebakken), of 63 cm breed (8 ladebakken).

www.kirstijarvinendesign.com

Reageer op dit artikel