nieuws

Techniek – Ruim 3.000 bouwdetails online

Geen categorie

Archidat Bouwkosten heeft meer dan drieduizend bouwdetails online gezet. De nieuwe website Bouwcad-online (www.bouwkostenonline.nl) wordt op de Bouwbeurs geïntroduceerd.

Techniek – Ruim 3.000 bouwdetails online

De zoekstructuur van de online CAD-bibliotheek maakt het mogelijk om binnen drie klikken het gewenste detail te voorschijn te halen. Bouwcad-online beschikt over de bibliotheken Woningbouw, Woongebouwen, Utiliteitsbouw, Verbouw en Renovatie. Daarin wordt een onderverdeling gemaakt naar de verschillende bouwmethodes zoals gietbouw, prefab, stapelbouw, houtskeletbouw en staalbouw. De bouwdetails zijn na gratis aanmelding te raadplegen. Met een abonnement is het ook mogelijk om de bouwdetails in alle gangbare CAD-formaten te downloaden en af te drukken.

www.bouwkostenonline.nl

Reageer op dit artikel