nieuws

Personalia – Nieuwe directeur Arbouw

Geen categorie

Per 1 mei treedt Jan Warning in dienst bij Arbouw. Na een inwerkperiode van vier maanden zal hij Cees van Vliet opvolgen als directeur. Van Vliet neemt op die dag afscheid van de organisatie, na 7,5 jaar in dienst te zijn geweest.

Jan Warning heeft ruimschoots ervaring opgedaan binnen de vakbeweging FVN, waar hij in 1980 zijn loopbaan begon al stagiair. Sindsdien heeft hij geparticipeerd in diverse projecten op brache- of concernniveau. Ook is hij actief in het overleg tussen werkgevers en werknemers op het gebied van arbeidsomstandigheden en sociale innovatie. Op dit moment is hij werkzaam als directeur Bureau Beroepsziekten FNV en als adviseur arbeidsomstandigheden bij FNV Bondgenoten.

Arbouw is opgericht door werkgevers- en werknemersorganisaties met het doel om de arbeidsomstandigheden in de bouwnijverheid te verbeteren en het ziekteverzuim terug te dringen. In het bestuur zitten vertegenwoordigers van Bouwend Nederland, Federatie van Ondernemersorganisaties in de Afbouw (FOA), FNV Bouw en CNV Hout en Bouw.

 

www.arbouw.nl

Reageer op dit artikel