nieuws

Benoemingen De Meeuw Bouwsystemen

Geen categorie

Per 1 januari 2009 is Peter-Paul Kuipers (42) benoemd tot (algemeen) directeur van De Meeuw Nederland. Kuipers was voorheen werkzaam als General Manager Project Business bij Hunter Douglas in Rotterdam.

Benoemingen De Meeuw Bouwsystemen

De benoeming is een gevolg van de groei en ontwikkeling van De Meeuw in binnen- en buitenland. Voor de buitenlandse activiteiten is een nieuwe directeur gevonden in Laurent Eeraerts (41). Hij is sinds drie jaar werkzaam als directeur België bij het bedrijf.

De groepsdirectie bestaat verder uit de heer Folkert van Dijck, financieel directeur en René Meeuwissen.

De Meeuw is vooral actief op het gebied van (tijdelijke) verpleeg- en verzorgingstehuizen, scholen, en kantoren. Medio vorig jaar werd   in Zoetermeer voor De Zorgring een accommodatie van 14.000 vierkante meter gerealiseerd. De Meeuw is eveneens betrokken bij het tijdelijke Centraal Station in Rotterdam. In Bern, Zwitserland is een uitbreiding voor het Inselspital gerealiseerd en werd in Brussel in drie fasen ruime 10.000 vierkante meter gebouwd voor Glaxo Smith Kline. In de offshore is De Meeuw geen onbekende, het bedrijf levert grootschalige slaap- en verblijfruimtes voor medewerkers in deze industrie. 

Reageer op dit artikel