nieuws

HVDN architecten verhuist naar Bos en Lommer

Geen categorie

De nieuwe werkplek van HVDN architecten is in de Amsterdamse wijk Bos en Lommer. Het bureau heeft zich samen met een aantal andere creatieve initiatieven gevestigd in het gebouw van de voormalige Hendrick de Keijser MTS.

Foto: Marcel Molle

HVDN heeft voor deze locatie gekozen, omdat het zich tot taak heeft gesteld om gebieden zoals de achterstandswijk Bos en Lommer te transformeren tot levendige, multiculturele gebieden waar mensen graag wonen. Door zich hier te vestigen, denkt het bureau bij te kunnen dragen aan de kansen voor deze wijk. Daarnaast geeft de nieuwe locatie HVDN mogelijkheden om verder te groeien wat betreft bewustzijn en bedrijfsomvang. 

Foto: John Lewis Marshall

Het nieuwe adres is: Krelis Louwenstraat 1 B28, 1055 KA Amsterdam. 

Reageer op dit artikel