nieuws

Techniek – Zuinige ledlampen met ingebouwde dimmer en afstandsbediening

Geen categorie

Nog niet zo lang geleden werden de eerste 230V ledlampen met de karakteristieke gloeilamp-vorm gepresenteerd.

Techniek – Zuinige ledlampen met ingebouwde dimmer en afstandsbediening

Jacs.Koopman heeft intussen kans gezien om de bijzonder zuinige ‘peertjes’ – met behoud van dezelfde buitenafmetingen – met een ingebouwde dimmer uit te rusten. Hiermee is de gewenste lichtsterkte door middel van een meegeleverde afstandsbediening eenvoudig regelbaar. 

De Interlight highpower ledlamp kent twee varianten. Bij de eerste lamp worden drie helder witte highpower leds toegepast. De tweede is uitgerust met kleurenleds, die allerlei kleurennuances mogelijk maken. Hier dient de afstandsbediening (op creditcard-formaat) ook om de lichtkleur in te stellen. Er is keuze uit zestien kleuren, die tevens (kort of lang) na elkaar kunnen worden weergegeven. Ook kan men de kleur geleidelijk laten veranderen. 

www.koopman.nu

Reageer op dit artikel