nieuws

Techniek – Weerbestendige glasfolie voor buiten

Geen categorie

Solar Gardheeft een nieuwe zonwerende, energiebesparende glasfolie geïntroduceerd: de weerbestendige buitenfolie Solar Gard Silver 20 OSW – SREX.

Techniek – Weerbestendige glasfolie voor buiten

De folie vormt een oplossing voor gebouwen met drie- of vierdubbele beglazing, ramen met een Low-E-coating, gelamineerd glas of draadglas. De eigenschappen van deze glassoorten bemoeilijken vaak de installatie van glasfolie aan de binnenkant van de bestaande ramen.

De folie is 75 micron (3 mil) dik en biedt meetbare energiebesparingen en bescherming tegen UV-beschadiging. De glasfolie geeft geen risico is op glasbreuk door thermische spanning. Dit wil nog wel eens gebeuren bij glasfolies die de warmte absorberen. Solar Gard Silver 20 OSW – SREX weerkaatst de zonne-energie echter.

Bij installatie van Solar Gard  Silver 20 OSW – SREX op verticale ramen wordt vijf jaar garantie gegeven. Bij schuine ramen bedraagt deze twee jaar. 

www.solargard.com

Reageer op dit artikel