nieuws

Interieur – De witte revolutie

Geen categorie

Het Italiaanse designmerk Cattelan Italia brengt vooral wit uitgevoerde meubelen. Het dertig jaar oude merk levert tafels, stoelen en kasten, zowel in hoogglanzende lak of met een structuur, zacht gebogen of stoer en industrieel.

Interieur – De witte revolutie

De kameleon van de tafelcollectie is eettafel Ray. De gekruiste cilindervormige poten van roestvast staal zijn met wit leer bekleed, maar er is keuze uit dertig tinten. Het afgeronde glazen tafelblad is verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen. 

Het massieve tafelblad van salontafel Arena lijkt als een groot wit eiland op een glanzend onderstel van chroom te drijven. Cattelan Italia wordt in Nederland vertegenwoordigd door Hartman Argenturen. 

www.cattelanitalia.com

Reageer op dit artikel