nieuws

Personalia – Kees Wezenaar senior projectmanager bij de Alliantie Ontwikkeling

Geen categorie

Kees Wezenaar is onlangs in dienst getreden als senior projectmanager bij de Alliantie Ontwikkeling. In deze functie houdt hij zich bezig met de realisatie van woningbouwprojecten, waarbij het wonen met andere functies wordt gecombineerd. De aanstelling van Wezener is een eerste stap om de ontwikkelcapaciteit van Alliantie Ontwikkeling uit te breiden.

Hiervoor was Wezenaar werkzaam bij Schuitema Vastgoed. Hier was hij onder andere werkzaam als projectmanager en als hoofd van de afdeling projectrealisatie. 

De Alliantie Ontwikkeling, een zelfstandig onderdeel van de Alliantie, telt vijftig medewerker, die werken vanuit vestigingen in Amersfoort en Huizen. Het bedrijf realiseert voornamelijk woningen in de regio’s Amsterdam, Flevoland, Gooi en Vechtstreek en Eemvallei.

Reageer op dit artikel