nieuws

Interieur – Fraai en functioneel

Geen categorie

Tijdens de Salone del Mobile in Milaan toonde het Finse designmerk Martela een aantal fraaie en functionele nieuwe ontwerpen.

Martela-U-Turn-2.jpg    

Zo biedt het bankstel U-Turn, ontworpen door Geir Sætveit, talloze mogelijkheden voor toepassing in allerlei ruimtes. De frisse kleur en uitgesproken vormgeving maken het mogelijk de bank alleen in een interieur te plaatsen, maar het ontwerp komt pas echt goed tot zijn recht gecompleteerd door meerdere exemplaren of gecombineerd met ander meubilair. 

Martela-U-Turn-1.jpg

Sætveit borduurt voort op de stoel Fly Me, die hij al eerder voor Martela heeft ontworpen. De uitnodigende U-Turn is net zo multifunctioneel als hij er uit ziet: de gebruiker kan er zijdelings op gaan zitten en daarbij de rugleuning als armlegger gebruiken, of zich er languit op uitstrekken. Daarmee is het meubel geschikt voor lounges en hotellobby’s, maar ook voor vliegvelden en wachtkamers. 

Martela-Movie-1.jpg    Martela-Movie-2.jpg

De Movie is een modulaire serie zitmeubels bedoeld voor lobby’s en wachtruimtes, ontworpen door Rane Vaskivuori. De flexibele zitelementen zijn verkrijgbaar met en zonder rugleuning en kunnen onderling in talloze combinaties worden neergezet. 

www.martela.com
www.planatoffice.nl
 

Reageer op dit artikel