nieuws

Khandekar Stadsontwerp en Landschapsarchitectuur wordt BDP.Khandekar

Geen categorie

Met de ambitie om het gevarieerde opdrachtenpakket binnen Nederland verder uit te breiden en vorm te geven aan de toename van internationale projecten heeft Khandekar Stadsontwerp en Landschapsarchitectuur gezocht naar een goede partner. Deze is gevonden in het internationaal opererende ontwerpbureau BDP uit Engeland.

BDP heeft naast het hoofdkantoor in Londen verschillende vestigingen in Engeland, Schotland, Ierland en Frankrijk. Met zijn omzet van circa 100 miljoen Engelse pond in 2007, is BDP het grootste ontwerpbureau in het Verenigd Koninkrijk met projecten in de gezondheid, sport en recreatie, educatie en stedelijke herstructurering.

In Nederland gaat het bureau verder onder de naam BDP.Khandekar onder leiding van Shyam Khandekar en Liesl Vivier als directie in Benthuizen. Tevens wordt in Nederland een aparte BDP architectuurstudio opgezet, onder de directe leiding van BDP chairman Tony McGuirk. 

Shyam Khandekar toegetreden tot de centrale directie van BDP in Londen. 

Reageer op dit artikel