nieuws

Techniek – Powerdeck dakisolatie behaalt fire resistance R30

Geen categorie

Centrum voor brandveiligheid Efectis heeft de brandwerende eigenschappen naar stabiliteit bij brandweerstand van isolatiemateriaal Powerdeck voor platte daken ingedeeld in klasse R30. Het product had al een FM Approval class 1 voor verschillende daksystemen.

Techniek – Powerdeck dakisolatie behaalt fire resistance R30

Powerdeck bestaat uit Taufoam van Recticel. Dankzij dit hoogwaardige schuim is het geïsoleerde gebouw veilig, ook in geval van brand. De thermoharder smelt namelijk niet en er is geen gevaar voor vallende branddruppels. Hierdoor kan het vuur zich niet extra verspreiden. De gekende voordelen van polyurethaan hardschuim worden op die manier gecombineerd met een goed niveau van brandveiligheid.

Reageer op dit artikel