nieuws

Interieur – Licht aan de lopende band

Geen categorie

Osram presenteert de LinearLight Power Flex. Deze 2,8 m lange, flexibele en deelbare led-module kan eenvoudig in de behuizing worden geplakt.

Interieur – Licht aan de lopende band

De profielen worden door een verbindingsstuk aan elkaar gekoppeld. Daarmee ontstaat een lichtstrip met een lichtcapaciteit van tot 500 lumen per meter met kleurtemperaturen tussen 2700 en 6500 Kelvin. De behuizing koelt de led-module af en de afdekking houdt haar stofvrij, voor een lange levensduur en voor een betrouwbare werking. Het profielsysteem is in twee maten verkrijgbaar en kan op gewenste lengtes worden ingekort of verlengd.

LinearLight Track met de prismatische afdekking is perfect voor indirecte verlichting, terwijl de versie met de diffuse afdekking meer geschikt is voor homogene verlichting, bijvoorbeeld weg- of oriënteringsverlichting. Met de overeenstemmende Optotronic-voedingen van Osram kan de armatuur als volwaardige vervanger van de Neon- (koud-kathoden) of fluorescentiebuizen dienen, maar heeft dan wel een wezenlijk langere levensduur, is onderhoudsarm, flexibel en daardoor kostenbesparend. 

www.osram.nl 

Reageer op dit artikel