nieuws

Personalia – Uitbreiding medewerkers ABL2

Geen categorie

Bij ABL2 zijn onlangs twee nieuwe medewerkers van start gegaan. Kirsten Dekker is onlangs gestart als Procesmanager en heeft een bedrijfskundige en juridische achtergrond.

Oscar Zwiers is gestart als Senior Procesmanager. Zwiers heeft eerder ervaring opgedaan bij de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij als Programmamanager Logistiek en bij Prorail als Business Development Manager, hier was hij verantwoordelijk voor Stationsontwikkelingen en Ketenmobiliteit.

ABL2 is een onderneming die een vernieuwende vorm van procesmanagement hanteert met als doelstelling integrale complexe gebiedsontwikkelingen, waarin infrastructuur en vastgoed verweven zijn, te realiseren. Zij hanteert daarbij een uniek businessmodel waarbij kennis en kunde van adviseurs, bouwers, ontwikkelaars en beleggers gecombineerd wordt. Daarnaast geeft ABL2 garanties af zonder exclusiviteit te vragen en zorgt daardoor voor versnelling, verbetering en realisatie van complexe gebiedsontwikkelingen.

Reageer op dit artikel