nieuws

Interieur – Overal flexibel werken

Geen categorie

Het Nederlandse merk PCS, dat staat voor ‘pieces’, presenteerde tijdens de IMM in Keulen de bureau-serie [workstation], ontworpen door Arthur Rottier.

Interieur – Overal flexibel werken

De [workstation] is bedoeld voor de tijdelijke werkplek thuis, op kantoor, in hotelkamers of op andere plekken waar behoefte is om verantwoord te kunnen werken aan een beeldscherm. Het neemt weinig ruimte in, maar door de vorm heeft de gebruiker het gevoel aan een normaal bureaublad te zitten. De afstand van scherm tot oog is vanuit ergonomisch perspectief optimaal en de ‘muisarm’is ondersteund. Er is eveneens een linkshandige versie.

De kabelsnoeren, adapters- en netvoedingen kunnen worden opgeborgen in de bijgeleverde kabelgoot. Deze is eenvoudig in gebruik en draagt bij aan het oogstrelende uiterlijk van [workstation].

De standaard versie bestaat uit een mat gepoedercoat stalen frame, gecombineerd met een 19 mm dik blad van mdf, afgewerkt met een poedercoating in kleur. Er zijn vele combinaties van kleuren en materialen mogelijk. [workstation] wordt volledig in Nederland geproduceerd en vormt samen met drie andere ontwerpen de eerste collectie van Arthur Rottier. 

www.pcsbypcs.com

Reageer op dit artikel