nieuws

Driedubbel parkeren

Geen categorie

Car Parkers Nederland uit Valkenswaard heeft een garage in de wijk Brandevoort te Helmond ingericht met een CombiLift 543 parkeersysteem.

De conventionele capaciteit van de garage wordt door het systeem praktisch verdrievoudigd. De 68 geparkeerde auto’s worden namelijk in drie rijen boven elkaar gestapeld. Door een combinatie van schuiven en heffen kan iedere gebruiker op elk moment over zijn voertuig beschikken. De werking van het systeem wordt gedemonstreerd op www.combilift543.nl

De opdrachtgever heeft voor dit ruimtebesparend systeem gekozen, om te voorkomen dat het binnenterrein van het appartementencomplex zou veranderen in één groot parkeerterrein. Door deze ingreep blijft circa 1.200 m² extra over voor groenvoorziening.

www.carparkers.nl 

Reageer op dit artikel