nieuws

De noviteitenbox

Geen categorie

“New interior things you always want to know without seeing a sales representative” is de ondertitel van de nieuwe Noviteitenbox en geeft de inhoud al aan. De Noviteitenbox is een verzameling van nieuwe producten voor architecten, adviseurs, inkopers en facilitair managers in de utiliteitsbouw.

De enorme hoeveelheid noviteiten die elk jaar verschijnt groeit. Echter, tijd is schaars in ons hectische leven. De bundeling van noviteiten van diverse   leveranciers wordt direct aan de doelgroep aangeboden in een cadeau-doosje. De uniformiteit in opmaak maakt het efficiënt en prettig leesbaar. 

De Box is een handig doosje met responsekaarten, met op elke kaart een noviteit van een leverancier. De ontvanger bladert door de kaarten, selecteert die producten waar hij/zij meer informatie over wilt en stuurt deze direct naar de leverancier. De leverancier volgt dit meteen op. 

Naast de tastbare Box, worden de producten ook op het web geplaatst, als ondersteuning om informatie aan te vragen, of oudere noviteiten terug te zoeken. De Box verschijnt in 2008 drie keer per jaar, daarna vier keer per jaar.

 

www.noviteitenbox.nl 

Reageer op dit artikel