nieuws

Techniek – Aluminium deursysteem

Geen categorie

Rimadesio brengt een nieuw deursysteem op de markt, ontworpen door Giuseppe Bavuso

Techniek – Aluminium deursysteem

Deze is zowel in een openslaande als in een schuivende variant beschikbaar. Het frame en de dranger zijn beschikbaar in blank aluminium, zwart en titanium. Het glas voldoet aan de UNI-EN regels met betrekking tot veiligheid in het interieur. Het is beschikbaar in een transparant, semi-transparante of gelakte afwerking in 25 verschillende kleuren. Speciale aandacht is besteed aan het ontwerp en de technologie van het deurbeslag. Het sluiten van de deur gaat middels een gepatenteerd magnetisch slot. Special reversibele scharnieren zorgen dat de openingsrichting van de deur kan worden veranderd. De openslaande deur is   beschikbaar in een hoogte van 200 of 210 cm en een breedte van 60,70, 80 of 90 cm. De schuifdeuren zijn 199 of 209 cm en hebben een breedte van 59, 69, 79, 89, 119, 139, 159 en 179 cm.

www.rimadesio.it

Reageer op dit artikel