nieuws

Drie prijzen voor Luceplan

Geen categorie

Luceplan heeft voor drie van zijn producten een internationale prijs in de wacht gesleept.

Drie prijzen voor Luceplan

De ‘Lights of the Future-award’ ging naar het buitenverlichtingssysteem Sky, een ontwerp van Alfredo Häberli. Deze prijs is bedoeld voor verlichtingstoepassingen en/of lampen die voldoen aan de energie efficiëntie criteria. 

luceplan-plisse.jpg De hanglamp Plissé

De hanglamp Plissé en de hanglampenserie e04 werden onderscheiden met de ‘Design Plus-award’, een prijs voor geleverde kwaliteit, technologie en ontwerp. De Plissé is een hanglamp die in breedte kan varieren tussen de 60 x 160 cm. Inga Sempe tekende voor het ontwerp. E04 is een ontwerp van Habits studio voor de Elementi di Luceplan collectie. De serie bestaat uit verschillende varianten, zo kan de lamp direct aan het plafond worden gemonteerd, aan de muur of vrij hangend aan plafond. 

De ‘Light of the Future’ competitie is een intiatief van de Frankfurter Messe samen met de Duitse Design Raad en de Europese commisie. De ‘Design Plus’ wedstrijd is eveneens georganiseerd door de Frankfurter Messe maar is alleen geopend voor de standhouders van de Light + Building beurs die wordt gehouden van 6 tot 11 april in de   Frankfurter Messe. 

www.luceplan.com

http://light-building.messefrankfurt.com/frankfurt/en/home.html

Reageer op dit artikel