nieuws

Project – Hoogste punt voor levensloopbestendige woningen

Geen categorie

Deze week wordt de eerste paal geslagen van het appartementencomplex ‘De Koggehoorn’ in Oosthuizen, ontworpen door architect Ted M. Vorst. De opdrachtgever is Woningcorporatie Ymere

Project – Hoogste punt voor levensloopbestendige woningen

In het complex komen 24 levensloopbestendige woningen die in oppervlakte variëren van 65 m2 tot 94 m2. De appartementen zijn voorzien van een royaal balkon en een parkeerplaats op het maaiveld.   De indeling van de woning kan nu en in de toekomst worden gewijzigd. Zo kunnen de bewoners naar wens drempels laten vervallen, deurkozijnen laten verbreden. Ook kan er huisautomatisering worden ingericht en kan er gezorgd worden voor doormelding naar zorgservicecentra. 

De oplevering van ‘De Koggehoorn’ is gepland in het najaar van 2008.

Reageer op dit artikel