nieuws

Aandacht voor natuursteen uit Spanje

Geen categorie

Begin februari hield de Cosentino Group een tweede European Distributors Meeting in het Spaanse Almeria. Met dit evenement wil het bedrijf de Europese bedrijfsvoering consolideren en uitbreiden. Hiervoor kwamen 150 Europese professionals uit de natuursteenwereld bij elkaar om kennis te maken met de strategie, de bedrijfsvoering en de nieuwe distributie in 2008 van de Spaanse multi international.

Aandacht voor natuursteen uit Spanje

Tijdens de bijeenkomst werden lezingen gehouden door Paolo Boffi en Aldo Colonetti. Boffi is oprichter van het Italiaanse keukenmeubilair Boffi en president van de European Furniture Producers Ass. (EFIC). Colonetti is directeur van het Europese Instituut Design (Instituo Europeao di Design).

De Cosentino Group is een wereldwijd opererend Spaans familiebedrijf dat zich toelegt op het ontwerpen, produceren en verspreiden van architectonische en decoratieve natuursteentoepassingen. Met het materiaal Silestone bijvoorbeeld is Cosentino wereldmarktleider in kwartsoppervlakken. 

Het bedrijf is vertegenwoordigd in tachtig landen, en exploiteert zes fabrieken, veertien steengroeven en negentien werkplaatsen met 2059 medewerkers. 

http://www.silestone.com/holland/index.htm

Reageer op dit artikel