nieuws

Personalia – Bureau Stedelijke Planning tweede vestiging

Geen categorie

Bureau Stedelijke Planning (Gouda) opent 1 november een tweede kantoor in Amsterdam. Reden is een toename van opdrachten in onder meer de Noordvleugel van de Randstad.

  Het nieuwe kantoor is gevestigd op de Silodam aan het IJ, nabij het Centraal Station. De locatie is onderdeel van de uitbreiding van het centrum van Amsterdam langs de IJ-oevers. Door de groei van het bureau was de vestiging in Gouda niet langer toereikend om alle medewerkers te accommoderen. In Amsterdam gaat Bureau Stedelijke Planning van start met een formatie van zeven medewerkers. De officiële opening vindt begin volgend jaar plaats.

Bureau Stedelijke Planning is in het gehele land actief. Het bureau adviseert over ruimtelijke en economische vraagstukken, stelt detailhandelsvisies op en adviseert ten aanzien van specifieke projecten. In Almere is het bureau betrokken bij de omvangrijke opgave op het gebied van particulier en mede-opdrachtgeverschap. 

Directeur Pieter van der Heijde heeft de dagelijkse leiding over beide vestigingen. Adjunct-directeuren zijn in Gouda Ries van der Wouden en in Amsterdam Toine Hooft. 

Reageer op dit artikel