nieuws

Kasten voor de akoestiek

Geen categorie

Markant Office Furniture introduceert een nieuwe serie jaloeziedeurkasten, genaamd NT. Hiermee speelt de Utrechtse kantoormeubelenproducent in op de vraag naar kasten met geluidsabsorberende eigenschappen. Nieuw zijn de van microperforaties voorziene jaloeziedeuren voor een goede akoestiek in de werkruimte. Kenmerken van de collectie zijn het hoge afwerkingniveau, de zachte lijnen en de stijlvolle vormgeving.

Kasten voor de akoestiek

De kasten kunnen worden uitgevoerd met aluminium lamellen die brandwerend, inbraakvertragend en minder milieubelastend zijn. NT kasten zijn over de volledige breedte en hoogte vrij indeelbaar met een uitgebreide collectie indelingscomponenten. Uittrekbare componenten worden uitgevoerd met een kantelbeveiliging. De kasten zijn uit voorraad leverbaar en verkrijgbaar in metallic zilvergrijs, zwart en wit. 

In tegenstelling tot traditionele kasten biedt de NT de mogelijkheid om vol verplaatst te worden. Dankzij een trolley met liftsysteem en zwenkwielen kunnen de kasten razendsnel worden verhuisd, waardoor er veel tijd en geld kan worden bespaard. De kast is beschikbaar in vijf hoogtematen en drie breedtes. 

www.markantoffice.com

Reageer op dit artikel