nieuws

Assortiment Terca strengpers gevelbakstenen

Geen categorie

Wienerberger heeft zijn assortiment Terca strengpers gevelbakstenen uitgebreid tot meer dan 150 verschillende soorten. Dat is het gevolg van de overname van strengperssteenfabrieken in Duitsland en Engeland.

Assortiment Terca strengpers gevelbakstenen

Bij de productie van strengpers bakstenen wordt de klei in een lange streng geperst en daarna in het juiste formaat gesneden. De kleisoort en de temperatuur waarop de stenen gebakken worden, zijn bepalend voor de basiskleur. Strengpers bakstenen kenmerken zich door hun grote maatvastheid en strakke uiterlijk. Daarmee zijn ze zeer geschikt voor de realisatie van moderne architectonische ontwerpen. Terca strengpers gevelbakstenen zijn verkrijgbaar in een bezande en onbezande vorm en kunnen voorzien worden van een structuur of patroon. Een presentatie van het strengpers assortiment is te zien in de stand van Wienerberger op de vakbeurs GEVELtotaal. Het assortiment strengpers gevelbakstenen is ook samengebracht in een handzaam productenoverzicht. 

www.tercastrengpers.nl

 

Reageer op dit artikel