nieuws

Techniek – Energy² gevel van Schüco

Geen categorie

Schüco introduceert een nieuw, geautomatiseerd gevelsysteem: Energy². Met deze designgevel kan energie worden bespaard en gewonnen. Het gevelsysteem wordt 16 oktober aan belangstellenden gepresenteerd in De Fabrique in Maarssen.

Techniek – Energy² gevel van Schüco

In de nieuwe gevel wordt onder meer gebruik gemaakt van fotovoltaïsche technologie, thermische zonne-energie en isolatie, zonwering, decentrale mechanische ventilatie en luchtafvoer met warmteterugwinning. Daarbij heeft Schüco zorggedragen voor een strakke vormgeving. Zo liggen alle openingswijzen vlak aansluitend achter de stijl- en bovendorpelprofielen en zijn de diverse collectoren, bedieningselementen en systeemaandrijvingen in het ontwerp geïntegreerd. De inblaasroosters van het ventilatiesysteem bevinden zich voor de scheidingsvloer van de verdiepingen, waardoor een kamerhoge beglazing mogelijk is.

www.schueco.nl

Reageer op dit artikel