nieuws

Slimme noviteiten in de badkamer

Geen categorie

Met de badkamerserie 4U wil Keramag comfort en functionaliteit combineren. Het basisassortiment omvat twee fonteinen en vier wastafels, waarvan de laatste zijn voorzien van een royale ovalen kom, een ergonomisch gevormde buitenrand en veel aflegruimte.

Slimme noviteiten in de badkamer

Handig is het brede keramische planchet, dat niet alleen plaats biedt aan allerhande verzorgingsproducten, maar ook voor een bijzonder accent zorgt als het tussen twee wastafels is geplaatst.

Tot het assortiment behoren twee speciale wastafelvarianten, die zelfstandig of in combinatie met het keramisch planchet te gebruiken zijn. De asymmetrische wastafel met aflegvlak links is van meerdere zijden te gebruiken, evenals de smalle wastafel met een bijzonder grote sprong. Alle keramische producten zijn verkrijgbaar in Alpine wit en kunnen optioneel worden uitgevoerd in het vuilwerende keramiekglazuur KeraTect. 

Het royale bad van acryl is te combineren met geïntegreerde opbergruimte. Opvallend is dat het bad is voorzien van een uitdraaibaar opstapje. De bijpassende meubels maken de sfeer af. Behalve wastafelonderkasten en zijkasten bevat de collectie 4U ook een kolomkast en twee lichtspiegelelementen met verstelbare spiegels en een aflegvlak. Voor het verder doorvoeren van een eigen stijl kunnen de binnendeuren in kleur worden uitgevoerd en aan de buitenkant worden voorzien van een gestileerd bloemmotief in kleur of in glanslak. 

www.keramag.de/index.php?id=home_nl

Reageer op dit artikel