nieuws

Personalia – Witteveen+Bos opent derde kantoor in Kazachstan

Geen categorie

Ingenieursbureau Witteveen+Bos is sinds 1997 actief in Kazachstan. Onlangs heeft het bureau een aantal grote opdrachten verworven, wat aanleiding is voor de opening van een derde vestiging in dit land.

Voor het Tengiz-olieveld in Kazachstan, een van de tien grootste olievelden ter wereld, werkt Witteveen+Bos aan de strategische watervoorzieningsstudie, de installaties en woon- werkgebieden daaromheen en de sanering van een aantal locaties met verontreinigde bodem. Deze werkzaamheden zijn recent uitgebreid met een aantal nieuwe projecten.

Zo gaat Witteveen+Bos in opdracht van lokale projectontwikkelaars, onder andere werken aan het ontwerp en de planning van een nieuwe stad aan de Kaspische Zee in de buurt van Aktau. In opdracht van TCO (consortium TengizChevroil) gaat het bureau in samen werking met de de Kazachse partner, CMG, een ontwerp maken voor de afvalwater-zuivering Tengiz-noord. 

Naar aanleiding van alle nieuwe ontwikkelingen heeft Witteveen+Bos naast de bestaande kantoren in Atyrau en Aktau in augustus een derde vestiging geopend in Kazachstan, namelijk in de voormalige hoofdstad Almaty.

www.witteveenbos.nl

Reageer op dit artikel