nieuws

Interieur – Vloer met diepte

Geen categorie

Bolidt introduceerde onlangs een zogenaamde driedimensionale vloer. Door toepassing van een speciale techniek is Bolidt nu in staat een vloer te maken, die door lichtinval en schaduwwerking een diepte-effect heeft.

Interieur – Vloer met diepte

Bolidt heeft jarenlang met veel passie gewerkt aan de techniek, waarvoor inmiddels patent is aangevraagd. In de ‘vloer met diepte’ worden op twee diepteniveaus in de vloer kleurvlakken aangebracht. De eerste laag is een uni-kleur, in de vorm van een coating of een pigmentlaag. In de tweede laag kan ieder gewenst patroon worden aangebracht. Tussen de twee lagen bevindt zich een lichtdoorlatende kunststof, waardoor het patroon optisch zweeft boven de eerste kleurlaag. Lichtinval en schaduw doen de rest. De diverse lagen in de afwerkingsvloer worden gemaakt van één- of meercomponenten kunsthars. 

http://design.bolidt.nl

Reageer op dit artikel