nieuws

Interieur – Contrasten op de vloer

Geen categorie

Novilon Fusion, de nieuwe collectie van Forbo Flooring, heeft een eigentijdse en stoere uitstraling

Interieur – Contrasten op de vloer

De collectie heeft naast de tijdloze dessins ‘hout’ en ‘steen’ ook heel verrassende en innovatieve patronen, zoals ‘bamboe’, ‘bloem’en ‘leer’. De totale collectie heeft een vergrijsd kleurenpalet, aangepast op de hedendaagse interieurtrend van vergrijsde tinten en stoere, natuurlijke materialen. De collectie kenmerkt zich door contrasten, die zichtbaar zijn in de grove, brede planken van de houtdessins ten opzichte van de fijne planken van de ‘bamboe’. De stoere uitstraling van metaal in het dessin ‘traanplaat’ en de ruwe look van ‘beton’ staan haaks op het fijnere bloemdessin.  

Een voorproefje van Fusion is te zien op de Woonbeurs van 25 tot en met 30 september, de collectie is vanaf 1 oktober verkrijgbaar. 

www.novilon.nl

Reageer op dit artikel