nieuws

Techniek – Architecturale zonwering

Geen categorie

DucoSlide 60 F, DucoSlide 60 F LuxFrame en DucoSlide 100 D zijn externe zonweringsystemen met aluminium schuifpanelen die de zonnehitte buiten houden en tegelijk een maximum aan daglicht binnenlaten.

Techniek – Architecturale zonwering

Het systeem zorgt voor meer privacy door het afschermen van een glasgevel en handhaaft het uitzicht. In combinatie met natuurlijke ventilatie zorgen deze systemen voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. 

DucoSlide is een architecturaal gevelsysteem dat op verschillende manieren geleid kan worden. Het systeem is specifiek ontwikkeld om de verschillende geleidingsmogelijkheden in één gevel toe te passen zonder daarbij het gevelbeeld te verstoren. De manuele of elektrisch bedienbare schuifpanelen zijn met een minimum aan gereedschap op een eenvoudige en snelle manier te monteren. DucoSlide is beschikbaar in F1 en alle RAL kleuren.

www.duco.eu

Reageer op dit artikel