nieuws

Personalia – OVG versterkt zijn directie

Geen categorie

Met ingang van 1 oktober treedt mevrouw Karin Laglas toe tot de directie van OVG Projectontwikkeling. Met haar benoeming als COO (Chief Operational Officer) geeft zij invulling aan de verdere professionalisering van de onderneming.

Karin Laglas heeft ruime ervaring op het gebied van de ontwikkeling van onroerend goed, zowel nationaal als internationaal. Zij was tot voor kort Algemeen Directeur van Rodamco Europe voor Nederland en België. Daarvoor was zij werkzaam bij internationaal onroerend goed ontwikkelaar MAB, tegenwoordig onderdeel van Bouwfonds MAB.

OVG Projectontwikkeling is opgericht in 1997 en telt ruimt 55 medewerkers. De expertise van de organisatie ligt op het vlak van commercieel vastgoed, retail, gebiedsontwikkeling en infrastructurele development. 

www.ovg.nl

Reageer op dit artikel