nieuws

Interieur – Verticale golven

Geen categorie

Raambekleding mag van de consument steeds decoratiever worden en daar speelt raambekledingsfabrikant Silent Gliss op in met een nieuwe serie.

Interieur – Verticale golven

Tijdens de zoektocht naar nieuwe vormen en stijlen voor klassieke verticale lamelgordijnsystemen, schakelden zij de Zweedse textielontwerpster Eva Marmbrandt in. Zij hield zich de afgelopen jaren bezig met het ontwikkelen van nieuwe materialen en vormen voor verticale lamelgordijnen.

Het eindresultaat is de collectie Vertical Waves. Dit is een serie verticale, lasergesneden lamellen die zo zijn ontworpen dat ze goed passen bij de hedendaagse architectuur. Daarbij beïnvloeden ze de akoestiek in (publieke) ruimtes op een prettige manier en verzachten ze binnenvallend daglicht. Er zijn drie verschillende designs beschikbaar: Andrea, Annika en Maria. 

Vertical Waves is er ook als paneelgordijn, zodat het kan worden gebruikt als flexibele ruimteverdeler.

www.silentgliss.nl

Reageer op dit artikel